Nya kursdatum i Aktivt Föräldraskap!

Nu drar jag igång två nya grupper i Aktivt Föräldraskap, en i NYKVARN och en i STOCKHOLM, kursstart vecka 11! Klicka på ortsnamnen så kommer du till info om dem.

Nej, jag tror inte vi kan lära barn vilka dem är som människor genom belönings- och bestraffingsmetoder, sk. Nanny-metoder.

Jag har större förhoppningar kring föräldraskap än att få barn att lyda.
Vilka relationer vill jag ha till mina barn? Nu är det ju beroende av mig, men sen då?
Vad är det för egenskaper de behöver utveckla för att sen själv kunna skapa nära relationer och må bra? Om de blir duktiga på att lyda och ”göra rätt” nu, hur ska de klara av att göra helt egna bedömningar i svåra situationer senare i livet, när man sen inte får en guldstjärna för att man ”gjort rätt” (enligt en annan människas måttstock)?

Välkommen att gå en kurs som reflekterar kring detta, där vi övar oss att reflektera kring oss själva som föräldrar och vår egen värdegrund: vad är viktigt för mig? Vad är mina behov? Vad är dina behov? Hur kan vi uttrycka och få plats med bådas?

Vad kan jag släppa, som jag faktiskt inte vill fortsätta med?  T.ex. när det gäller mitt eget beteende tillsammans med mina barn…

Förändringsdörren öppnas inifrån. Hos både vuxna och barn.  🙂

3 reaktion på “Nya kursdatum i Aktivt Föräldraskap!

 1. Hej Jojo!
  Jag vill gärna vara med på nästa kurs i Stockholm!
  Vänliga hälsn Anna Nelson Allvis BVC

  • Hej Anna!
   Vad roligt! Jag lägger ut de nya datumen här så fort jag satt dem, och jag har även sparat ditt mail 🙂
   Så jag återkommer helt enkelt!
   Varma hälsnignar
   /Jojo

 2. Hej Jojjo!

  Det gick inte att klicka på ortnamnet STOCKHOLM…När håller du kurs i STHLM? Är lite sugen på gruppledarutbildningen/certifiering. Är din kurs en del av den utbildningen?
  Kram,
  Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *